ELINDULTUNK - AKÁR 30% KEDVEZMÉNY!

Szolgáltatásaink - Videózás, fotózás

Rólunk mondták 🥳

"Fotózást kértem a srácoktól, mostantól biztosan velük készíttetem barátaim sorozatait is! Gyorsak voltak a válaszadásban, árban is rendben voltak, korrekt ajánlatuk volt, összeszedett csapat és a végeredmény is fenomenális lett! Köszi!"

Ny. Attila

"GTR-ről készítettünk egy rövid videót. A forgatás nagyon jó hangulatú volt, a csapat nagyon profi és maximalista. Ha az előre eltervezett forgatási helyszínen nem készülhetett felvétel nem okozott gondot, gyorsan kitaláltak másikat. Nagyon jó helyismerettel rendelkeznek, tudják hol mutatat jól az autód! Nagyon kreatívak és a felvételek elkészítése előtt tudják már, hogy mit akarnak látni a videóban. Csak ajánlani tudom őket! A jövőben biztos őket választom ismét!"

Sz.-H. Balázs

"Egy egészen elképesztő videót kaptam tőlük. Kedvesen álltak hozzám, rugalmasnak tűntek elsőre is de a videózás kezdetekor is kiderült már, hogy nem lesz gond! Én is ajánlottam helyszíneket Budapesten, ők rá tudtak kontráni még jobbakkal és nem mellesleg másik autóval is jönnek, amiből vonulás közbeni felvételeket is csodásan vettek fel. Köszönöm szépen!"

M. Matthew
Kapcsolat

[nerdy-form:2726]

Direkt autós tartalomra tervezve
Ultragyors, egyszerű
Kápráztasd el követőid!
Határtalan lehetőségek